Niet ingelogd / Not logged in

Veelgestelde vragen

Hieronder een overzicht van vragen die regelmatig gesteld worden. Mocht je vraag er toch niet bij staan, neem dan even contact op via mail.

Moet ik alle opdrachten op dag dat ze beschikbaar komen uitvoeren?

Nee, iedere dag, van 1 tot en met 25 december, komt er een opdracht beschikbaar. Je hoeft die opdrachten niet op de dag zelf uit te voeren. Je hebt tot eind februari om alle opdrachten uit te voeren.

Moet ik alle opdrachten in de juiste volgorde uitvoeren?

Nee, je mag de opdrachten in iedere willekeurige volgorde uitvoeren.

Tot wanneer kan ik meedoen met GeoAdvent?

De GeoAdvent kalender is open van 1 december tot en met de laatste dag van Februari. In deze periode komen de opdrachten beschikbaar en kan je zelf bepalen wanneer je geocaches gaat zoeken die nodig zijn bij de opdrachten.

Wanneer ontvang ik mijn banner?

De banners worden met de hand gemaakt. Na Kerstmis beginnen met het maken van de banners. Als ze klaar zijn vind je ze terug op de website met instructies hoe je ze op je profiel van Geocaching kan zetten.

Kan ik logs verwijderen?

Ja, als je een geocache liever op een andere dag wil loggen kan je naar je oude log op GeoAdvent gaan en daar klikken op "Verwijder log". Dan is die dag niet meer ingevuld, je kan er dan een andere geocache loggen, en je kan de verwijderde geocache op een andere datum loggen.

Kan ik escapes verwijderen?

Ja, als je een escape hebt ingezet maar toch een geocache hebt gevonden die bij die dag past kan je je escape verwijderen door te klikken op "Verwijder escape". Je kan dan die escape op een andere dag gebruiken.

Social Media

Support